Практикуючий адвокат,
член колегії адвокатів
міста Києва
Консультація

+38 (067) 378 05 64

Консультація юриста онлайн

Швидка та кваліфікована онлайн консультація юриста з практикуючим адвокатом (юристом)

Швидка онлайн консультація з юристом
Подача документів в онлайн режимі
Варіанти рішення проблеми онлайн
140+ оцінок клієнтів
50+ оцінок клієнтів
60+ оцінок клієнтів

Переваги онлайн консультації юриста

Пропоную свої послуги із захисту Ваших прав у рамках правового поля. Я практикуючий адвокат (юрист) працюю онлайн на результат і лише на користь клієнта. Маю великий досвід, що дозволяє успішно вирішувати проблеми клієнтів найвищої складності.

Миттєво та онлайн

Отримайте юридичну допомогу в один клік, не виходячи із дому. Заощаджуйте час на дорогу, очікування у чергах

Досвід 13+ років

Досвідчений юрист, який має позитивну судову практику.

Консультація та послуги

Ви можете отримати не тільки юридичні консультації, але й укласти договір на наступні послуги та представництво Ваших інтересів у суді.

Працюю на результат

Завжди працюю тільки в інтересах клієнта і зацікавлений в подальшому співробітництві та позитивній репутації.

Конфіденційність

Адвокату забороняється без згоди клієнта розголошувати відомості, що становлять адвокатську таємницю, використовувати їх у своїх інтересах або інтересах третіх осіб.

Адвокат Нацик Ігор Олександрович

Кваліфікований експерт в галузі цивільного та сімейного права
Спеціалізується на складних справах, пов'язаних із сімейними та судовими спорами.
Досвід та навички приносять позитивний результат до судового розгляду на користь клієнта
Консультація
13
Років юридичної практики

Досвідчений адвокат у Києві з юридичною практикою та досвідом понад 13 років.

91%
Виграшних справ

Вирішую справи будь-якої складності за допомогою розробки стратегії захисту Ваших інтересів.

24
Години на добу на зв'язку

У роботі я фокусуюся на питанні кожного клієнта.

30%
Середня економія

Підбираю ефективні індивідуальні рішення для кожного клієнта.

Кваліфікована консультація юриста онлайн

Правові послуги розвиваються у швидкому темпі, основною причиною цього є самоуправство людей, які намагаються вирішити юридичні питання самотужки, що часто виходить їм боком, особливо у фінансовій сфері, бо звертатися по допомогу все одно доведеться.

Юридична грамотність є особливістю, що відрізняє юристів від людей іншої спеціальності, адже неодноразово виникають такі питання:

юрист онлайн

Що потрібно вписувати в договір, який він має мати вигляд?

  • Як підписати контракт, щоб тебе не ввели в оману тим славнозвісним “маленьким шрифтом”?
  • Як правильно продати нерухомість чи рухоме майно?
  • Де отримати необхідні документи і не витратити на це півжиття?
  • Як правильно оформити договір оренди для захисту свого житла, не розраховуючи лише на довіру до особи орендаря?
  • Та інші питання повсякденності, які постають перед кожною людиною щодня або хоча б раз у житті.

Розібратися самому важко та затратно, зокрема в часі, у всіх є свої справи та обов’язки, тож щоб не марнувати свій цінний час, варто звертатися до фахівця, робота якого відноситься до розв’язання вашої проблеми – це може бути юрист, адвокат чи інша посадова особа у правовій сфері.

Консультація юриста онлайн є надійним засобом і вигідним рішенням у разі виникнення юр. спорів, неузгодженостей і поширеного порушення особистих прав.

Юридична галузь розвивається так само як і життя – стрімко та безповоротно, що дає змогу зростати попиту на фахові послуги, відтепер за роз’ясненнями та порадами, які ви можете отримати на консультації, можна звертатися не лише в офісі, а й у телефонному режимі, онлайн, використовуючи мережу Інтернет, та навіть через представника, у разі вашої можливості.

Особливості консультації юриста онлайн

При виникненні юридичного питання, проблеми, казусу чи іншого виду життєвих перипетій, вам необхідно звернутись по допомогу до юриста, але бувають різні умови, не завжди є можливість і час прийти в офіс до фахівця, тому для полегшення доступу до правового захисту ваших прав існує можливість звернення онлайн – новітні технології полегшують ваше життя.

Найчастіше дана функція проходить в режимі відповіді на питання через сайт юр. фірми або в режимі відоконференції, використовуючи соц. мережі або відповідно додатки, наприклад – Viber, Zoom і т.д. Ви також можете звертатися на електронну пошту для поради саме щодо вашої ситуації, якщо наявна інформація не відповідає на поставлені запитання.

Онлайн консультація доступна не лише вдома перед комп’ютером, ви сміливо можете використовувати мобільний телефон, подекуди навіть ефективніший, адже вийти на зв’язок ви можете з будь-якого куточка міста, країни та навіть закордону.

Час так званих зустрічей не залежить від формату, на нього впливає обсяг роботи, тяжкість проблеми, етап на якому звернулися, наявність доказів та інше суто індивідуальне.

Які питання можна вирішити за допомогою онлайн консультації юриста

Юридична допомога онлайн не відрізняється від звичайної при безпосередній зустрічі в офісі. Ми разом робимо крок у майбутнє, тому якість та високий рівень професійності надання юр. послуг можна отримати в будь-якому форматі, досвід юристів дозволяє це паралельно з сучасними технологіями.

Немає питання, яке неможливо вирішити онлайн, не існує справи, яку можна розв’язати з обов’язковою явкою до офісу фахівця, кожен обирає комфортніший і вигідніший засіб на час виникнення казусів.

Винятком є ситуація, коли потрібно принести оригінали документів, виконати ваш особистий підпис тощо, тоді потрібно буде виділити час хоча б на одну зустріч, якої буде достатньо для врегулювання процесу вирішення конфлікту.

Переваги онлайн допомоги юриста

Консультації юриста в онлайн форматі є найпоширенішим видом звернення за юридичною допомогою, адже отримати її можна в будь-який робочий час, з будь-якого місця, де б ви не знаходилися, при цьому якість надання послуг не погіршується.

Віддаленість і комфорт – це основа онлайн-консультацій. Вам не потрібно шукати юриста особисто, запит буде автоматично скеровано до необхідного фахівця з вашого питання, анонімність гарантується, так само як і конфіденційність цього звернення, зокрема, щодо отриманої інформації.

Для 21 століття нестача часу є дуже поширеною проблемою для всього людства, тут виникають додаткові перипетії при порушенні ваших прав, де знайти той час на їх відновлення? Юридична допомога онлайн стає можливістю для дуже зайнятих людей все ж таки скористатися законним правом на захист своїх інтересів.

Навіть якщо ви самі вирішуєте свої юридичні казуси, додаткова порада чи консультація з невизначених вами питань – ніколи не будьте зайвими. Юристи завжди будуть на вашому боці, готові надати необхідну інформацію адаптуючись під життєві проблеми та кожного клієнта особисто, на них не лягають складність завдань, довгий час на вирішення, індивідуальність клієнтів та їхніх справ зокрема, ви отримаєте якісне обслуговування в будь-якому випадку.

Ваша необізнаність і нерозуміння в правових аспектах в жодному разі не будуть перепонами в осягненні даного вирішення проблеми, правник роз’яснить все детально і доступно, звичайною зрозумілою мовою, без використання професійного сленгу.

Заявка на консультацію

Відправляючи заявку Ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності.
ТЕЛЕФОН

+38 (067) 378 05 64

АДРЕСА

м.Київ, вул. Маршала Рыбалко 11, БЦ «Palo Alto»

ПРАЦЮЮ

з 10:00 до 19:00

Заявка на консультацію

Відправляючи заявку Ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності.