Практикуючий адвокат,
член колегії адвокатів
міста Києва
Консультація

+38 (067) 378 05 64

Чоловіком всиновлено малолітнього сина своєї дружини

Цивільні справи
Опис справи:

Клієнт звернувся до мене з проханням допомогти усиновити дитину.
Клієнт отримав від мене чіткі інструкції. Ми зібрали необхідний пакет документів.
Заяву було подано до суду. За моєї участі клієнт отримав судове рішення про
усиновлення дитини. Відомості про усиновлення було зареєстровано у Державному
реєстрі актів цивільного стану громадян.

Bezwaar en beroep
Суд встановив

У серпні 2021 року ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою про усиновлення ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , і посилався на те, що він перебуває у зареєстрованому шлюбі з матір`ю хлопчика, всі разом вони проживають однією сім`єю. Вказував, що батько ОСОБА_3 визнаний судом безвісно відсутнім з 1 січня 2018 року. Стверджував, що з дитиною у них склалися гарні стосунки, він турбується про неї, надає необхідну матеріальну та моральну допомогу, має добрий стан здоров`я, а тому просить суд дозволити йому усиновити ОСОБА_3 та після усиновлення внести зміни до актового запису про народження хлопчика, а саме змінити його прізвище на « ІНФОРМАЦІЯ_3 », а по-батькові на « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та в графі батько вказати «ОСОБА_1 ».

Ухвалив

Заяву ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_4 , рнокпп НОМЕР_3 , адреса зареєстрованого місця проживання:  АДРЕСА_2 , адреса фактичного місця проживання:  АДРЕСА_1 ), заінтересовані особи: Служба у справах дітей та сім`ї Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (код ЄДРПОУ 37448223, адреса: м. Київ, вул. Ялтинська, 14),  ОСОБА_2 (рнокпп  НОМЕР_4 , адреса зареєстрованого місця проживання:  АДРЕСА_3 , адреса фактичного місця проживання:  АДРЕСА_1 ), Дарницький районний у місті Києві відділ державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) (код ЄДРПОУ 26089084, адреса: м. Київ, вул. Заслонова, 16), про усиновлення дитини – задовольнити.

Оголосити ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , уродженця села Халимонове Бахмацького району Чернігівської області, усиновлювачем малолітнього ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Заявка на консультацію

ТЕЛЕФОН

+38 (067) 378 05 64

АДРЕСА

м.Київ, вул Харківське шосе 63А, оф. 56

ПРАЦЮЮ

з 10:00 до 19:00

Заявка на консультацію

Відправляючи заявку Ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності.